Wednesday, 11 February 2009

Sa va fut in gura!

Deci, miercuri e cea mai incarcata zi pentru mine, la propiu. Atunci am in ghiozdan urmatoarele:
  • mapa la leadership
  • 2 carti, un dosar si un caiet la engleza
  • carte si caiet la chimie
  • 2 carti si un caiet la fizica
  • tempera, bloc si caiet la desen
  • echipamentul la sport
  • caiet religie
  • mancare
7 kg in total.

Ei bine, Sa va fut in gura de babe cretine care sunteti de parere ca eu, o mana de om care abia trece de 1 metru jumate si abia trece de 40 de kg, ar trebui sa stau o ora in picioare in autobuz cu chestia aia in spate in timp ce voi va fofilati ca handicapatele fiindca aveti in mana o punga de jumatate de kg.

15 comments:

Cristina said...

:(

Mind Tricks said...

chiar daca e trist, m-ai facut sa rad la faza cu babe handicapate

Daiana said...

si tinerii, si cei mai in varsta au problemele lor. Asadar, nu e cazul sa injuri. Chiar si pe blogul tau! Te credeam (mai) altfel!
P.S. Cei in varsta nu se fofileaza: ori merg la medic, ori sa-si cumpere mancare sau medicamente, ori merg la copii, pentru a avea grija de nepoti! Intelege-l pe semenul de langa tine si accepta-l asa cume este, respecta-l, ca sa fii respectata, inteleasa si acceptata! Doamne ajuta! Toate cele bune, intelepciune si multe bucurii iti doresc!
O profesoara pe care ai avut-o in Scoala 95

rose petals said...

Stiu ca cei in varsta au probleme lor.. M-a deranjat doar ca s-a urlat la mine pentru ca stateam pe scaun cand erau inca cateva scaune libere in autobuz... Postul nu a fost decat o iesire nervoasa.

Anonymous said...

hai ca poti sa-l pui jos undeva intre picioare si gata, nu sa mergi cu el in spate
ce isterica esti

rose petals said...

poate ca sunt isterica, asta e. dar, sincer, nu mi-ar placea sa-mi tarasc ghiozdanul prin noroiul care se face in autobuz cand ploua si dupa sa-l tin in spate.

rose petals said...

si mai ales, nu mi-ar conveni sa fac asta in timp ce o baba urla la mine ca stau jos avand inca 3 scaune libere pe care sa stea :).

InaX said...

Doamne stiu cum e :))
Si se mai si fofilesc si fac gura cand nu le convine ceva.
interesant blog kidd.

rose petals said...

ah! un sustinator :D
thanks :">

Anonymous said...

desi cred ca am cel putin de doua ori varsta ta, cred ca ai dreptate ! multi cer ceea ce ei nu pot da ... si asta suge foarte tare atunci cand ai doar 1 metru si ceva si vreo 40 kg :)
propun sa mergi fara rucsac la scoala ! :p
bafta

rose petals said...

si cartile in ce le tin?

Anonymous said...

Nu pot sa pricep de ce nu renunti la cate ceva: 1). caiet de religie - eu urasc religia. Refuz religia. NU hotarat religiei! 2). echipament de sport: a. te scutesti medical de sport; b. daca dobitocul de profesor vrea echipament de sport ca sa stai sa te chiorasti de pe margine, pleci de acasa in trening si ai rezolvat problema. Las' ca nu te alege nici un Fa(r)t Frumos cu Ferrari din tramvai, chit ca esti in trening, in rochie de seara sau in costum de baie.

In fine, urarea cu "futut in gura" o pastram pentru cineva fata de care chiar am anumite afinitati, dar... fanteziile nu se discuta! Eu m-as fi multumit doar sa le trimit la dracu', cu toata natia asta de rahat care traieste ca un ghem de viermi intr-un cadavru zemos!

an said...

intre timp cam toate alea s-au transformat in unul/doua caiet(e) mecanice+echipament de sport. :P

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

an said...

awww, thanks:x